Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål i forbindelse med Svevecampen.

Teamet bak Vikerfjell Svevecamp er meget godt kjent i området og står klare til å svare på dine spørsmål.

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt med en av våre erfarne medarbeidere.

Vi gjør alt vi kan for å gi våre gjester en best mulig opplevelse. Vi svarer mer enn gjerne på spørsmål som kan gjøre oppholdet ditt i svevecampen best mulig. Informasjon om fasiliteter og hvordan du forbereder deg til ett opphold i svevecampen finner du på bestillingssiden vår på AirBNB. Her finner du også all informasjon i forhold til bestillingsbetingelser med mer.

Vi tar også mer enn gjerne tilbakemeldinger på hvordan vi kan videreutvikle produktet vårt og gjøre oppholdet i svevecampen enda mer minnesrikt for deg som kunde.

 

Ole Erik

Ole Erik Elsrud

Aktivitetsansvarlig

Ole Erik er oppvokst på Vikerfjell. Han kjenner området veldig godt og er en aktiv bruker å naturopplevelsene Vikerfjell kan by på. Ole Erik her en mastergrad i naturbasert reiseliv fra NMBU og han har tidligere blant annet jobbet med reiselivsaktiviteter i både Tanzania og Montenegro.
Ole Erik kan nås på mobil: 930 11 567

 

Gunvor

Gunvor gamkin

Vertskap

Gunvor er i tillegg til å være oppvokst på Vikerfjell også driver av Skarrudsetra.  Hun er det perfekte vertskap og kjenner Vikerfjell meget godt.
Gunvor kan nås på mobil 979 67 693

Egil

Egil eriksrud

Altmuligmann

Egil har bodd og jobbet på Vikerfjell i over 20år. Han driver blant annet med entreprenørvirksomhet og har et bredt kunnskapsgrunnlag om det skulle være noe praktisk som må fikses.
Egil kan nås på mobil 906 10 504

 

Besøk oss

Ring oss

Ole Erik 930 11 567
Egil 906 10 504

Send oss epost

post@svevecamp.no