Aktiviteter

Elsrudkollen utsikt

Fotturer

Det er et stort nettverk av merkede stier i området. Fine turer som kan anbefales er rundtur til utsiktspunktet på Elsrudkollen, eller rundturen over Skarrudkollen som blant annet går gjennom røverdalen. For høyfjell og litt lengre turer kan en tur til Ringerikes høyeste punkt på Gyranfisen 1127moh anbefales. Våre medarbeidere kan foreslå flere fine turer basert på dine ønsker og nivå.

Fiske Vikerfjell

Fiske Vikerfjell

Vikerfjell har gode fiskemuligheter med mange flotte fiskevann. Du kan utfordre fiskelykken i alt fra skogsvann til fantastiske vann i høyfjellsterreng. Her kan du få minner for livet i jakten på høyfjellsørreten i vann opp til og med 1000 moh. Det er et felles fiskekort som gjelder for 39 vann på Vikerfjell.

Gjedde

Fiske Sperillen

Sperillen kan by på spennende fiske opplevelser for både store og små. Enten målet er predatorfiske etter store gjedder, du ønsker å lure storørreten eller gode familieopplevelser ved å meite etter abbor i strandkanten. Sperillen har en egen storørret stamme. Her er det muligheter for trolling, dorging, oterfiske og stangfiske. Se fiskeregler og kjøp fiskekort ved å følge linken nedenfor.

Servering Skarrudsetra

Skarrudsetra

Skarrudsetra er Vikerfjell sin nyeste fjellstue og har en fantastisk atmosfære som er vel verdt et besøk. Skarrudsetra er også et naturlig stoppested om man går fotturen over Skarrudkollen og et fint turmål.

Vertskapet Egil og Gunvor står klare til å ta deg imot og de serverer blant annet deilig pizza, frankfurterpølser mm. med deilig drikke til. Skarrudsetra har sjenkebevilning, så de serverer alt fra mineralvann til øl, vin og sprit. Er du bare ute etter en liten matbit når du er på tur kan både kanelbollene, kaffen og kakaoen deres anbefales på det varmeste.

Øksekasting

Øksekasting

Ønsker du å prøve deg på øksekasting? Vi har øksekasteutstyr som kan leies sammen med overnatting i campen. Utstyret disponeres da under hele oppholdet.

Padling

Kajakkpadling

Ønsker du å prøve deg på kajakkpadling? Vi har to kajakker som kan leies sammen med overnatting i campen. Utstyret disponeres da under hele oppholdet.

Hva venter du på?